U bent op zoek naar een mooi en duurzaam tuinhuis in uw eigen smaak en stijl. Wij ontwerpen en realiseren tuinhuizen in iedere gewenste afmeting en afwerking. De gebruikersbehoefte bepaalt de indeling, hierbij kunt u denken aan een ontspanningsruimte, kantoor, atelier of zelfs als gastenverblijf.

Wij ontwikkelen creatieve oplossingen op maat. Op deze manier ontstaan in overleg met de klant nieuwe constructies en producten. Wij zoeken samen met de klant altijd naar de juiste oplossing.

Een tuinhuis hoeft per definitie niet alleen van hout te zijn. Heeft u wel eens gedacht aan een bijgebouw opgetrokken uit een nieuwe of gebruikte stalen zeecontainer? De containers bieden een solide basis voor uw tuinhuis. De containers hebben een relatief lichte fundering nodig en zijn in bepaalde mate mobiel.

Iedere afwerking is mogelijk, de container kan zowel binnen als buiten worden betimmerd. Wat denkt u van een ‘groen’ dak en zelfvoorzienend door het gebruik van zonnecollectoren.

Tevens bij de aankoop van een gestandaardiseerde tuinhuis en de plaatsing hiervan, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.